Golfdag: Hendrik Broekhuizen Beker

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Golf
Datum
20 sep. 2024
Locatie
GC Heelsum

Golfdag: Hendrik Broekhuizen Beker

Evenals vorige jaren spelen we ook dit jaar niet in het voorjaar en midden in de week, maar in het najaar en op vrijdagmiddag 20 september. Prime time!
Wij hopen daarmee de vakanties achter de rug te hebben en doordeweekse perikelen te vermijden. Er wordt gespeeld op de accommodatie van de Golf Club Heelsum: Ginkelseweg 14, 6866 DZ Heelsum, 0317313136.  Email: info@gcheelsum.nl 

Het programma op deze mooie heidebaan en dito accommodatie zal er traditioneel als volgt uitzien:

  • 11.00 Ontvangst met koffie/thee en iets erbij
  • 12.00 Start wedstrijd; wedstrijd startvorm zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers.
    Voor eventuele 9 – holers wordt later, tussendoor, gestart.
  • 16.30 Samenkomst deelnemers voor een gezellige borrel met een flightbite
  • 18.00 2-gangen diner met voorgerecht, hoofdgerecht (keuze uit vega, vlees of vis) en eventueel koffie (voor eigen rekening).

 Indien het financieel en qua weer mogelijk is vindt er baancatering plaats.

Het geheel, inclusief de greenfee, wordt aangeboden voor de prijs van € 99,00 per persoon. Door scherpe inkoop en mede gelet op het feit dat de greenfee ook dit jaar met de leden van de thuisbaan gemiddeld wordt, kunnen we de prijs laag houden. 
Indien daar voldoende belangstelling voor is zal ook de mogelijkheid om 9-holes te spelen worden geboden. De start vindt dan plaats voor de doorloop van de 18-holers. De prijs van dat arrangement is € 75,00 per persoon. Ook hier geldt de middeling van de greenfee. 
NB: In deze bedragen is dus geen lunchpakket inbegrepen; ook de drankjes zijn voor eigen rekening. Buggy’s (handicarts ) kunnen bij het secretariaat van de baan door uzelf worden gehuurd. Wees er op tijd bij ! De druk op de starttijden is in deze periode fors. Zie adres- en telefoongegevens hierboven.

Om sneller zicht te krijgen op het definitieve aantal deelnemers verzoeken wij u zo snel mogelijk aan te melden. Dat stelt ons in de gelegenheid om alles perfect te kunnen organiseren. Als wedstrijdvorm is in principe gekozen voor een wedstrijd in drietallen. Er wordt gespeeld op individuele basis met stableford telling en handicap verrekening. In de opgave kan worden aangegeven met wie men bij voorkeur zal willen spelen. Hoewel eens spelen met andere leden van de sociëteit een verrassende ervaring kan zijn. De uiteindelijke indeling, mede gelet op de groeps -en clubregels, blijft de verantwoordelijkheid van de commissie.

Je aanmelding inclusief die van je partner en/of een eventuele introducé(e) kan plaats vinden bij het kopen van de tickets. Vermeld bij 'opmerkingen'  je exact-handicap, de homeclub en het NGF nummer.
Naast de leden kunnen ook de partners van de leden en introducées (bij voorkeurpotentiële nieuwe leden van de Sociëteit!) voor deelname aangemeld worden. Voor deze groep is een aparte beker beschikbaar!
Wij verwachten een grote deelname, wacht niet met inschrijving,

Commisie Golf, 

Cees van der Horst, tel 0317313646 of 0653411501, horst.tacq@outlook.com en Arnold van Wulfften Palthe, tel 026 4453698 of 0613016201 avanwulfften@hotmail.com

 

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren