GSA Golftoernooi

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Golf
Datum
14 okt. 2022
Locatie
Golfclub Heelsum

Golfdag 14 oktober 2022

We zetten de traditie van de jaarlijkse Groote Sociëteit Golfdag in 2022 natuurlijk voort. Er wordt gespeeld om de Hendrik Broekhuizen Beker.

 

Evenals vorige jaren spelen we ook dit jaar niet in het voorjaar en midden in de week, maar in het najaar en op vrijdagmiddag. Prime time !. Wij hopen daarmee weer alle vakantieperikelen en andere drukte te vermijden. Er wordt gespeeld op de accommodatie van de Golf Club Heelsum:

 

GOLFBAAN HEELSUM

Ginkelseweg 14, 6866DZ Heelsum

Tel: 0317313136

Email: info@gcheelsum.nl

 

Het programma op deze mooie heidebaan en dito accommodatie zal er traditioneel als volgt uitzien:

  • 11.00 Ontvangst met koffie/thee en iets erbij
  • 12.00 Start wedstrijd; wedstrijd startvorm zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers. Voor eventuele 9 – holes wordt later, tussendoor,  gestart.
  • 16.30 Samenkomst deelnemers voor een gezellige borrel met een flightbite
  • 18.00 2 gangen diner met voorgerecht, hoofdgerecht (keuze uit vlees of vis), koffie.
  • 20.00 Afsluiting .

In de baan zullen haringen en korenwijn ( of een ander drankje ) worden geserveerd.

Het geheel, inclusief de greenfee, zal worden aangeboden voor de prijs van vorig jaar te weten € 85,00 per persoon. Dit bedrag moet worden overgemaakt op bankrekening NL46 RABO 0315 6905 77  t.n.v. de Groote Sociëteit Arnhem , waarna inschrijving definitief zal worden. Aangezien de greenfee ook dit jaar met de leden van de thuisbaan gemiddeld wordt zal er vlak voor of na het toernooi eventueel ook nog eens een terugbetaling van een deel van de greenfee kunnen plaatsvinden.

Indien daar voldoende belangstelling voor is zal ook de mogelijkheid om 9-holes te spelen worden geboden. De start vindt dan plaats voor de doorloop van  de 18-holes. De prijs van dat arrangement is € 70,00 per persoon. Ook hier geldt de middeling van de greenfee.

 

NB: In deze bedragen is dus geen lunchpakket inbegrepen; ook de drankjes zijn voor eigen rekening. Buggy’s (handicarts) kunnen bij het secretariaat van de baan worden gehuurd. Wees er op tijd bij ! Zie adres- en telefoongegevens hierboven.

Om sneller zicht te krijgen op het definitieve aantal deelnemers verzoeken wij U zo snel mogelijk aan te melden op het hieronder genoemde e-mailadres. Dat stelt ons in de gelegenheid om alles perfect te kunnen organiseren. Betaling kan eventueel later plaatsvinden, waarna inschrijving pas definitief is.

Als wedstrijdvorm is in principe gekozen voor een wedstrijd voor drietallen. Er wordt gespeeld op individuele basis met stableford telling en handicap verrekening.

In de opgave kan worden aangegeven met wie men bij voorkeur zal willen spelen.

Hoewel eens spelen met andere leden van de sociëteit een verrassende ervaring kan zijn. De uiteindelijke indeling, mede gelet op de introductie regels, blijft de verantwoordelijkheid van de commissie.

Er zijn geen grenzen gesteld aan het maximum aantal deelnemers.

Naast de leden kunnen ook de partners van de leden en introducés (bij voorkeur potentiële nieuwe leden van de sociëteit! ) voor deelname aangemeld worden. Voor deze groep is een aparte beker beschikbaar!

Je aanmelding inclusief die van je partner en/of een eventuele introducé kan plaats vinden via e-mail onder vermelding van de exact-handicap, de homeclub en het NGF nummer.

 

Cees van der Horst, tel 0317313646, e-mail horst.tacq@wxs.nl

Voor eventuele nadere informatie ook:

Arnold van Wulfften Palthe, tel 0264453698 of 0613016201

 

Hopende op een grote deelname, wacht niet met inschrijving,

 

Commissie Golf,

Arnold van Wulfften Palthe, Cees van der Horst.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren