Groot Lustrum Evenement

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Activiteiten commissie
Datum en tijd
7 okt. 2023 15:00 - 22:00
Locatie
Kasteel Engelenburg te Brummen

Groot Lustrum Evenement

Zoals jullie allen weten en uit kunnen rekenen (1763-2023) viert onze Groote Sociëteit dit jaar haar 260 jarig bestaan!

Om dit niet onopgemerkt voor bij te laten gaan heeft onze President Directeur samen met de activiteitencommissie besloten deze tijdelijk om te bouwen naar een lustrumcommissie en van ons traditionele Groot Evenement een Groot Lustrum Evenement te maken. Wij willen dit lustrum graag samen met jullie vieren op Kasteel Engelenburg te Brummen. We hebben ons best gedaan om een fantastisch breed programma samen te stellen, met voor elk wat wils, tegen wat wij denken zeer aantrekkelijke condities dankzij een bijdrage van onze Directie en tevens een stukje sponsorring van de eigenaar van dit prachtige Kasteel.

Wat kunnen jullie zoal verwachten? 

Voor de sportieven onder ons is er de gelegenheid deze dag te beginnen met een rondje golf van 9 holes op de prachtige landgoedbaan rond dit kasteel vanaf 13.20 uur (kleedruimtes en douches beschikbaar).

Ook is er de mogelijkheid om hier zelf een mooie wandeling te maken.

Om 15.00 uur zullen we allemaal aanwezig zijn voor de officiële start van ons Groot Lustrum Evenement inclusief versnapering. 

In lijn met de best bezochte evenementen op onze Sociëteit vervolgen we daarna om 15.30 uur met een interessante, bijzondere spreker. 

Vanaf 16.30 uur begint de borrel met natuurlijk voldoende bitterballen en gevarieerde danseuse muziek!

Om 18.00 uur gaan we dan aan tafel en zullen we genieten van een 3-gangendiner, ondersteund door muziek, met de mogelijkheid te dansen.

Rond 22.00 uur zal er dan een einde komen aan deze lustrum viering.

 

Wat betreft de financiën:

Eigen bijdrage Groot Lustrum Evenement: € 59,50 P.P. (inclusief diner, versnaperingen en onbeperkt wijn, bier, fris, koffie en thee gedurende het gehele evenement)

Golf: green fee € 30,- (speciaal lustrum tarief en beperkte beschikbaarheid van 20 plekken)

8 prachtige hotelkamers beschikbaar voor € 300,- (op=op)

Dresscode: Black tie

Wij nodigen jullie van harte uit om bij dit eerste gemengde lustrum van de Groote Sociëteit aanwezig te zijn en rekenen dan ook op jullie komst op deze bijzondere locatie. 

Met vriendelijke groet,

Namens de Lustrumcommissie,

Michiel van Drunen

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren