Golfdag

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Golf
Datum en tijd
29 sep. 2023 10:00 - 17:00
Locatie
Golfbaan Heelsum

Golfdag

We zetten de traditie van de jaarlijkse Groote Sociëteit Golfdag in 2023 natuurlijk voort. Er wordt gespeeld om de Hendrik Broekhuizen Beker.

Evenals vorige jaren spelen we ook dit jaar niet in het voorjaar en midden in de week, maar in het najaar en op vrijdagmiddag. Prime time !. Wij hopen daarmee weer alle vakantieperikelen en andere drukte te vermijden. Er wordt gespeeld op de accommodatie van de Golf Club Heelsum:

GOLFBAAN HEELSUM

Ginkelseweg 14, 6866DZ Heelsum

Tel: 0317313136

Email: info@gcheelsum.nl 

Het programma op deze mooie heidebaan en dito accommodatie zal er traditioneel als volgt uitzien:

  • 11.00 Ontvangst met koffie/thee en iets erbij
  • 12.00 Start wedstrijd; wedstrijd startvorm zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers. Voor eventuele 9 – holes wordt later, tussendoor,  gestart.
  • 16.30 Samenkomst deelnemers voor een gezellige borrel met een flightbite
  • 18.00 2 gangen diner met voorgerecht, hoofdgerecht (keuze uit vega, vlees of vis), koffie.
  • 20.00 Afsluiting .

Indien mogelijk vindt er baancatering plaats.

Het geheel, inclusief de greenfee, zal worden aangeboden voor de prijs van  € 90,00 per persoon. Door scherpe inkoop en mede gelet op het feit dat de greenfee ook dit jaar met de leden van de thuisbaan gemiddeld wordt, kunnen we de prijs laag houden.

Indien daar voldoende belangstelling voor is zal ook de mogelijkheid om 9-holes te spelen worden geboden. De start vindt dan plaats voor de doorloop van de 18-holes. De prijs van dat arrangement is € 75,00 per persoon. Ook hier geldt de middeling van de greenfee. 

NB: In deze bedragen is dus geen lunchpakket inbegrepen; ook de drankjes zijn voor eigen rekening. Buggy’s (handicart) kunnen bij het secretariaat van de baan worden gehuurd. Wees er op tijd bij ! De druk op de starttijden is in deze periode fors. Zie adres- en telefoongegevens hierboven.

Om sneller zicht te krijgen op het definitieve aantal deelnemers verzoeken wij U zo snel mogelijk aan te melden. Tickets kunnen worden gekocht via de knop "Tickets kopen" op deze pagina. Dat stelt ons in de gelegenheid om alles perfect te kunnen organiseren. Gelijktijdige betaling van Uw fee ( € 90,00 resp. € 75,00 ) hetgeen ten zeerste op prijs gesteld zal worden, maakt Uw inschrijving definitief

Als wedstrijdvorm is in principe gekozen voor een wedstrijd in drietallen. Er wordt gespeeld op individuele basis met stableford telling en handicap verrekening.

In de opgave kan worden aangegeven met wie men bij voorkeur zal willen spelen.

Hoewel eens spelen met andere leden van de sociëteit een verrassende ervaring kan zijn. De uiteindelijke indeling, mede gelet op de groeps -en clubregels, blijft de verantwoordelijkheid van de commissie.

Er zijn geen grenzen gesteld aan het maximum aantal deelnemers.

Naast de leden kunnen ook de partners van de leden en introducés (bij voorkeur potentiële nieuwe leden van de sociëteit! ) voor deelname aangemeld worden. Voor deze groep is een aparte beker beschikbaar!

Je aanmelding inclusief die van je partner en/of een eventuele introducé kan plaats vinden bij het kopen van de tickets. Vermeld daar de exact-handicap, de homeclub en het NGF nummer.

 

Cees van der Horst, tel 0317313646 of 0653411501, e-mail horst.tacq@outlook.com

Voor eventuele nadere informatie ook:

Arnold van Wulfften Palthe, tel 0264453698 of 0613016201

Wij verwachten een grote deelname, wacht niet met inschrijving,

Commissie Golf,

Arnold van Wulfften Palthe, Cees van der Horst.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren